Societat 09/03/2020

Detingut per intentar apunyalar la seva germana a Manacor

Els fets es varen produir arran d'una discussió entre l'agressor, la víctima i la seva parella

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home a Manacor per intentar apunyalar la seva germana amb una navalla. Arran d'una discussió entre l'agressor, la víctima i la parella de la víctima, l'acusat de temptativa d'homicidi va treure l'arma, dirigint-se cap a la seva familiar, la qual agafà pel coll. Seguidament, la llançà damunt un matalàs. Segons fonts policials, la víctima aconseguí agafar la navalla quan l'arrestat (de 28 anys) l'hi intentava clavar al costat esquerre del cos. Com a conseqüència, la dona pateix una ferida important a la mà.

Els fets varen succeir el 29 de febrer, cap a les 14.30 h, moment en què el 091 va rebre una telefonada que alertava de la baralla. D'acord amb l'informe policial, el detingut recriminava a la seva germana que no hagués condicionat la casa on ell havia de viure, que està ubicada just damunt de la de la víctima. Arran de la discussió, l'home va agredir tant la dona, que va ser traslladada a l'Hospital de Manacor, com la seva parella, tot i que de menys gravetat.

Després de l'agressió, l'acusat es va personar al domicili de la mare amb actitud violenta. Per tal de trobar l'autor dels fets, els agents varen iniciar un dispositiu de cerca, gràcies al qual aquest va acabar personant-se de manera voluntària a la Prefectura de la Policia Nacional de Palma, on el grup d'homicidis el va detenir.

stats