Societat 24/03/2022

Detingut per agredir sexualment una dona sota els efectes de l'alcohol a Palma

La Policia Nacional ha arrestat un home de 20 anys per agressió sexual

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional varen arrestar dimecres un home de 20 anys i origen marroquí per un presumpte delicte d'agressió sexual a una jove. Segons han informat, els fets varen ocórrer diumenge, a la casa de l'agressor, a prop de la platja de Cala Major.

L'home va oferir a la jove que quedàs al seu domicili perquè ella acabava de deixar l'hostal on s'allotjava. Però una vegada allà, i després de consumir alcohol, l'individu va agredir-la sexualment. La víctima va relatar a la Policia Nacional que pràcticament no recordava res i que el detingut es va aprofitar d'ella quan estava "atordida".

Posteriorment, el que recorda la dona és estar de matinada caminant pel carrer Joan Miró de Palma, sense sabates, amb poca roba, desorientada i sense documentació. Aleshores, una patrulla de la Policia Nacional la va trobar i la va dur fins a un centre de salut.

Una vegada allà, va manifestar tot el que havia ocorregut i va decidir interposar una denúncia per agressió sexual, de manera que els agents la varen traslladar fins a la comissaria de la Policia Nacional. Amb aquesta informació, els investigadors del cos policial varen localitzar el lloc on la víctima havia passat la nit i hi varen trobar el presumpte autor. Allà mateix el varen arrestar i després varen constatar que tenia una reclamació per robatori amb força.

stats