Societat 31/03/2022

Detingut per agredir una dona al seu cotxe mentre l'acompanyava a un hotel de Palma

Els fets varen ocórrer el 8 de setembre de 2021 i la Policia Nacional ha aconseguit identificar l'home, de 34 anys, aquesta setmana

ARA Balears
1 min
Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional varen arrestar aquest dimecres un home espanyol de 34 anys per haver agredit sexualment una dona, més de sis mesos després dels fets. L'agressió va ser el 8 de setembre de 2021 de matinada, quan l'home va acompanyar la dona –que era a Mallorca fent turisme– al seu hotel.

Segons informa el cos policial en un comunicat, la nit dels fets la dona havia quedat tota sola en una zona d'oci de Magaluf, des d'on havia d'anar fins al seu hotel –a Palma–, però no tenia cap mena de transport. Aleshores, un home s'hi va acostar i, després que ella li explicàs el que li havia passat, ell es va oferir a acompanyar-la.

En un moment del trajecte, l'individu va estacionar en un pàrquing, on va bloquejar les portes del cotxe amb els fiadors i va empènyer la dona contra el seient per forçar-la sexualment. Després d'això, la víctima va aconseguir davallar del cotxe i fugir del lloc dels fets en un taxi que la va dur fins al seu hotel. Des d'allà, va avisar la policia per contar el que havia ocorregut.

En tenir coneixement dels fets, la UFAM (Unitat d'Atenció a la Família i la Dona) va iniciar una investigació amb les poques dades que tenien, a la qual es va incorporar la Direcció General de Trànsit de les Illes Balears. Mesos més tard, varen poder identificar l'home i no va ser fins ahir, dimecres, que el varen arrestar com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual.

stats