Societat 27/07/2020

Detingut per agredir i abusar sexualment de la seva exparella menor d'edat

El jove, de 19 anys, va entrar a la força dins la casa de la víctima

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional varen arrestar diumenge un jove de 19 anys per abusar sexualment de la seva exparella menor d'edat, agredir-la, accedir a la força al seu domicili i rompre el seu telèfon mòbil. Segons ha informat el cos policial en un comunicat, el presumpte autor s'enfronta als delictes d'abús sexual, maltractament, violació de domicili i danys.

Els fets varen tenir lloc diumenge a les 19.30 h al barri de la Soledat de Palma, quan el jove va arribar a casa de la seva exparella, on viu amb els seus pares, per recuperar uns mobles. La jove va davallar al portal de l'edifici per parlar amb ell i, en aquell moment, el major d'edat va començar a fer-li tocaments per tot el cos i a colpejar-la en diverses ocasions.

La jove va aconseguir escapar-se i va intentar refugiar-se dins casa seva, però l'agressor va aconseguir accedir-hi a la força i en va treure diversos objectes que, segons la Policia Nacional, eren seus. També, d'aquesta manera, va acabar trencant-li el telèfon mòbil a la víctima.

stats