Detingut un home de 23 anys per assetjar una jove de 18 a l'estació de tren de Binissalem

L'arrestat la va seguir dins el vagó per continuar importunant-la

La Guàrdia Civil ha detingut un home de  23  anys per assetjar una jove de  18  a l'estació de tren de Binissalem. A més, quan la víctima va entrar dins el vagó del tren, que anava direcció Palma, la va seguir per continuar importunant-la.

Segons la Direcció General de la Guàrdia Civil, els fets varen ocórrer fa un mes. Una passatgera va veure com l'home assetjava la víctima i la va intentar ajudar convidant-la a seure devora ella. Davant això, el presumpte abusador la va increpar.

Els agents de la Guàrdia Civil que es varen fer càrrec de la investigació de la denúncia varen mirar les càmeres de seguretat de l'estació de Binissalem i comprovaren que l'home va deixar passar diversos trens fins que va observar que la jove entrava a l'estació i travessava l'andana. Es va asseure en el mateix banc en el qual es trobava la denunciant i la va començar a tocar. Segons la Guàrdia Civil,  no é s  la primera vegada que s'arresta aquest  home per fets similars en altres localitats, com per exemple Inca, Sineu i Eivissa.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF