Societat 23/10/2021

Detingudes sis persones per baralles als voltants d'un club d'oci nocturn a Palma

Els fets van ocórrer els vespres del 25 i 26 de setembre

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut sis persones, tres homes i tres dones, com a presumptes autors de diversos delictes de lesions per haver participat suposadament en diverses baralles amb violència als voltants d'un club d'oci nocturn ubicat a un polígon industrial de Palma. Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte, entre els dies 25 i 26 de setembre, hi va haver baralles en dies consecutius que van acabar amb lesionats de gravetat.

La primera de les bregues va començar la matinada del 25 de setembre a l'exterior del local, on hi havia un grup de persones format per dones i homes, moment en el qual va començar una trifurca entre dues dones de dos grups diferents. A aquest enfrontament es van sumar participants del grup esmentat, contra la segona dona implicada, que va rebre cops que li provocaren lesions greus.

Davant això, altres integrants del grup es van unir per separar ambdues parts i, a conseqüència, van patir cops i amenaces. Alguns d'ells van aconseguir fugir del lloc i es refugiaren un en un vehicle per evitar més cops. A més, una de les dones que havia iniciat la baralla també va patir lesions.

La segona brega va ser el 26 de setembre, quan a l'exterior de l'establiment va començar una discussió entre un home i un altre grup, en la qual es va ficar un tercer també per separar les parts. Aquest darrer va rebre cops al cap i a la cara, a més de coces i cops quan va caure en terra fins a arribar a la pèrdua de consciència.

stats