Societat 06/03/2019

Desmantellen un grup dedicat a la venda de marihuana al Llevant

Alguns dels implicats també estan imputats per una trentena de robatoris a domicilis de Felanitx, Cas Concos, Portocolom i Santanyí

Ara Balears
1 min

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut deu persones relacionades presumptament amb la venda de marihuana a diverses localitats del Llevant. Així mateix, alguns dels implicats també estan imputats per una trentena de robatoris a domicilis de Felanitx, Cas Concos, Portocolom i Santanyí, segons ha informat en un comunicat el cos policial.

Durant els registres, efectuats pels agents, s'han requisat dos quilos de marihuana, així com els objectes procedents dels múltiples robatoris efectuats pel grup, que des del passat setembre era investigat. Els detinguts es dedicaven a vendre el que robaven, a més de cultivar i distribuir marihuana a través de terceres persones per poder efectuar la distribució. A més, els agents han comprovat que els beneficis obtinguts per la venda de droga eren utilitzats per obrir sales de joc.

Per tot això, aquest dimarts dematí la Unitat de Seguretat Ciutadana i la Policia Judicial de la Guàrdia Civil varen entrar simultàniament a dos habitatges de Felanitx i un de Portocolom, on varen detenir cinc persones. Durant les primeres hores d'aquest dimecres s'han detingut a un locutori del municipi felanitxer cinc persones més.

Entre els dies 11 i 22 de març els objectes robats per la banda podran consultar-se de dilluns a divendres entre les 9 i les 13 h a la comissaria de la Guàrdia Civil de Manacor perquè els propietaris els puguin reconèixer i recuperar-los.

stats