Societat 19/10/2021

Detinguda per deixar la seva filla amb uns desconeguts a Palma

La dona va deixar la menor amb una parella amb la qual va coincidir en un bar de Son Ferriol

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una dona de 33 anys com a presumpta autora d'un delicte d'abandonament de menor, després de deixar la seva filla amb uns desconeguts en un bar. Els fets varen ocórrer dilluns vespre, quan una dona va alertar el 091 que una desconeguda li havia deixat una nina i havia partit, deixant-la a càrrec seu.

Una patrulla d'atenció al ciutadà de la Policia Nacional es va personar a la casa per xerrar amb la dona. Aquesta va informar que moments abans havia estat amb la seva parella i els seus fills en un bar de Son Ferriol, que jugaven amb una nina que era amb la seva mare i que no les coneixien.

Però, en el moment que varen decidir aixecar-se per partir, la desconeguda s'hi va acostar amb la seva filla i els va dir que la nina volia anar-se'n amb els seus fills a jugar, i a continuació va deixar-la i va partir. Davant això, la parella va dur l'infant a casa seva i va telefonar a la policia, atès que no varen poder contactar amb la mare.

Finalment, els agents varen fer gestions fins a localitzar la padrina de la nina, que va quedar amb ella i va ajudar a trobar la mare de la menor. Així, els policies varen desplaçar-se fins a la casa on era la mare i la varen arrestar com a presumpta autora d'un delicte d'abandonament de menor.

stats