Societat 27/11/2019

Detenen un pacient de Son Espases que va agredir i amenaçar de mort dos guàrdies de seguretat

L'agressor va atacar els treballadors d'Urgències amb una fulla d'afaitar

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional deté un pacient de Son Espases que va agredir dos guàrdies de seguretat. Segons ha informat l'agència Efe, el Sindicat de Tècnics d'Infermeria (SAE) ha denunciat les agressions sofertes aquest dimarts pels treballadors d'Urgències de l'Hospital Son Espases i ha assegurat que l'agressor li va trencar el canell a un guàrdia de seguretat i li va tallar la cara a un altre amb una fulla d'afaitar. A més, els treballadors del torn de nit d'Urgències de l'hospital Son Espases també varen sofrir amenaces de mort.

El pacient va treure de la seva roba interior dues fulles d'afaitar amb les quals va aconseguir tallar les contencions que li havien posat a les extremitats i, mentre intentava llevar-se la de l'abdomen, va ser interceptat pels professionals sanitaris, als quals va començar a amenaçar de mort.

El secretari d'Acció Sindical de SAE a Balears, Alejandro Juan Alonso, considera "alarmant que les agressions verbals o físiques als professionals sanitaris continuïn sumant víctimes" i creu que és "urgent que l'Administració posi en marxa mesures encaminades a posar fi a aquesta xacra social i que les condemnes als agressors s'endureixin".

El sindicat s'ha compromès a continuar treballant per eliminar les agressions en l'àmbit sanitari i ha animat els professionals a continuar denunciant qualsevol episodi de violència en el qual es vegin involucrats. "Només així podem avançar i posar el marcador de les agressions a zero", ha explicat.

stats