Societat 24/11/2021

Presó provisional sense fiança per a tres dels migrants que varen fugir de l'aeroport de Palma

Els han arrestat com a presumptes autors d'un delicte de sedició i infracció de la Llei d'estrangeria

ARA Balears
1 min
Moment de la detenció dels migrants.

PalmaPresó provisional sense fiança per als tres migrants detinguts aquest dimecres i que formaven part dels que varen fugir de l'aeroport de Palma. Els altres dos homes que han estat detinguts durant la jornada d'avui per ajudar els migrants a amargar-se han quedat en llibertat provisional, però han hagut d'entregar el passaport.

Aquest dimecres al matí, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han detingut a Sencelles tres migrants, de 26, 33 i 35 anys respectivament, que varen fugir de l'avió d'Air Arabia que va aterrar d'emergència dia 5 de novembre a l'aeroport de Palma. Segons han informat els agents, han estat arrestats com a presumptes autors d'un delicte de sedició i infracció de la Llei d'estrangeria.

Segons ha informat Europa Press, en l'operació, que s'ha duit a terme aquest dimecres a Sencelles, també han detingut dos homes, tots dos de 37 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'afavoriment de la immigració il·legal. Suposadament haurien ajudat els altres tres migrants a amagar-se.

Ara com ara, s'han detingut 19 passatgers, però la investigació continua oberta per localitzar els sis que encara continuen desapareguts.

stats