Societat 19/03/2021

Detenen quatre persones a Maó que van retenir i agredir-ne a una altra a l'interior d'un habitatge

Li reclamaven una quantitat de doblers que es va negar a entregar

Iván Martín
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

MaóLa Policia Nacional ha detingut quatre persones a Maó acusades de retenir-ne a una cinquena a l'interior d'un habitatge i provocar-li lesions.

Els fets varen succeir a la matinada del passat 5 de març, quan la víctima i els autors es trobaven a l'interior d'una cèntrica casa de la ciutat celebrant una festa. Segons la versió policial, una de les presumptes autores reclamà a la víctima una quantitat de doblers. La víctima es va negar a retornar-los i començà una picabaralla i un enfrontament verbal.

A continuació, els autors varen intentar impedir que la víctima abandonàs la casa. No obstant això, el perjudicat aconseguí fugir amb diverses lesions, de les quals fou atès a un centre de salut. De tota manera, a causa de la fugida es va deixar les seves pertinences a l'interior de l'habitatge, fet que els agressors van aprofitar per a accedir al seu vehicle i robar els seus efectes.

Els detinguts són tres homes i una dona, algun d'ells amb antecedents de detencions prèvies. Se'ls imputa delictes de detenció il·legal, coaccions, robatori amb força i lesions.

stats