Societat 22/08/2019

Detenen el presumpte autor de quatre agressions sexuals a Palma

Sovint actuava de manera violenta contra les víctimes

Ara Balears
2 min
Imatge d'arxiu d'EFE.

PalmaLa Policia Nacional ha informat aquest dijous de la detenció d'un home per quatre presumptes agressions sexuals a Palma, dues de les quals en grau de temptativa. El detingut, de 29 anys i d'origen romanès, actuava de manera violenta contra les víctimes, segons fonts policials.

Gràcies al dispositiu amb unitats de Seguretat Ciutadana per a la localització del detingut, que va trobar un agent lliure de servei a una zona pròxima a la plaça de toros el passat dilluns 19 d'agost. Una vegada varen arribar els agents, el varen detenir i l'acusat va passar a disposició judicial. En aquests moments, la investigació continua oberta, atès que no es descarta que pugui haver-hi més víctimes.

La investigació es va iniciar amb la denúncia d'una dona que va ser víctima de l'agressor a final de juliol, a la matinada, mentre esperava l'autobús a les avingudes de Palma. En aquell moment, un home es va aturar amb el seu vehicle per dur-la al seu destí. La denunciant va acceptar, però el conductor finalment es va dirigir cap a un altre destí aïllat, on la va agredir sexualment i la va colpejar.

Una altra víctima va denunciar uns fets similars a principi d'agost. Segons el seu testimoni, mentre passejava amb la seva cussa per la zona de Cala Major, un home s'hi va acostar per darrere i li va començar a tirar floretes. Tot i l'intent de la dona d'allunyar-se, l'agressor va aconseguir agafar-la pels cabells per dur-la a una zona de vegetació propera i sense il·luminació mentre clavava puntades de peu a l'animal. Després que la dona començàs a cridar, els veïns de la zona varen sortir al balcó i diverses patrulles policials es varen personar al lloc.

Els agents de la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona varen aconseguir identificar l'autor, obtenint evidències i proves que l'incriminaven en els fets. Arran d'això, se'l va acabar relacionant amb una altra agressió perpetrada a final de maig. En aquest cas, els fets varen tenir lloc a la zona del polígon de Llevant. També es va relacionar amb el mateix autor un quart intent de violació d'una dona que va conèixer a un bar de les avingudes i que va agafar pel coll sense arribar a agredir-la.

stats