Societat 28/07/2019

Dos detinguts en una operació policial antidroga a la Platja de Palma

La Policia Nacional ha duit a terme diferents inspeccions a la zona per prevenir el consum de substàncies estupefaents i donar resposta a les demandes i queixes veïnals

Ara Balears
1 min
Imatge d'una de les inspeccions de la Policia Nacional. / POLICIA NACIONAL

PalmaAquest diumenge de matinada, agents de la Policia Nacional i de la Policia Local han duit a terme diferents inspeccions a la zona de la Platja de Palma per prevenir el consum de substàncies estupefaents i donar resposta a les demandes i queixes veïnals. Arran d'aquestes inspeccions, s'han aixecat cinc actes per tinença de droga, a més d'inspeccionar dos locals d'oci, on la Policia Local ha aixecat diverses actes per infraccions de tabac, control d'accessos i música fora d'horari.

En total, han detingut dues persones: un lituà de 36 anys que va escometre contra els agents al mateix temps que encoratjava els clients perquè agredissin els policies proferint insults i amenaces; i un espanyol de 36 anys per haver danyat diversos aparells electrònics de l'establiment valorats en 4.200 euros, després de copejar reiteradament un panell de la zona on es trobaven. Tots dos arrestats han passat a disposició judicial.

stats