Societat 23/06/2020

Detenen una parella per vendre droga durant el confinament

Els acusats duien a terme entregues a domicili simulant que feien esport

Ara Balears
1 min
Detenen una parella per vendre droga durant el confinament

PalmaLa Guàrdia Civil ha desarticulat un important punt de venda de drogues a la localitat de Palmanova, a Calvià, amb la detenció d'un espanyol i una alemanya com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La recerca va començar a final d'abril, gràcies a la col·laboració ciutadana, quan es va detectar que una parella distribuïa diversos tipus de substàncies estupefaents des d'un punt de venda situat en un domicili de la localitat de Palmanova.

Segons ha detallat l'institut armat en un comunicat, els agents varen comprovar que el domicili era freqüentat per un flux anormal de persones, que, incomplint totes les mesures decretades per l'estat d'alarma, hi acudien per comprar substàncies estupefaents.

Segons anaven avançant les fases de desescalada, els agents varen observar que el matrimoni duia a terme també entregues a domicili, utilitzant una bicicleta, simulant que feien esport per així inadvertits mentre feien els lliuraments de les substàncies. Igualment, varen comprovar que la parella posseïa un segon domicili a la localitat de Portals Nous, que utilitzaven com a magatzem per ocultar les substàncies. Després de l'entrada i l'escorcoll de tots dos domicilis, la parella va ser detinguda.

Els agents es varen confiscar 50 grams de cocaïna 20 de cristall (MDMA), 100 comprimits d'èxtasi, 200 grams d'haixix, 500 grams de substància de tall, 3.000 euros en metàl·lic i balances de precisió i útils per a la confecció de dosi per a la seva distribució a tercers.

Després de la posada a disposició judicial dels detinguts, es va decretar l'ingrés a la presó de tots dos.

stats