Una boda acaba amb la detenció dels noviis i dos convidats

La Policia Nacional ha trobat una bossa transparent amb dos preservatius amb 90 grams d'haixix i un altre ple de vaselina

La Policia Nacional ha detingut aquest divendres dos noviis que s'havien de casar als jutjats de la Gerreria, a Palma, i dos convidats, acusats d'intentar passar-se droga durant la cerimònia civil. Els detinguts estan acusats de delictes contra la salut pública. 

Els fets han succeït aquest divendres, quan una patrulla de la Policia Nacional ha excarcerat un pres per contreure matrimoni. Al jutjat l'esperaven dues dones que feien de testimonis. En un moment determinat, el detingut ha demanat per anar al bany; quan ha tornat, els agents li han fet un escorcoll i li han trobat una bossa transparent amb dos preservatius amb 90 grams d'haixix i un altre ple de vaselina.

Després de trobar els condons, el novii, en veure que el detindrien per aquest nou fet i que no se celebraria la boda, ha adoptat una actitud molt agressiva contra els agents i els ha intentat agredir.  En veure que el pres volia llevar l'arma a un dels agents, han actuat ràpidament i han aconseguit reduir-lo. 

EDICIÓ PAPER 21/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF