Societat 09/09/2021

Detenen una parella per estafar diverses persones llogant un habitatge que mai entregaven

Fins ara s'han trobat sis casos i els doblers que varen aconseguir enganant la gent ascendeixen a 14.000 euros

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'uns agents de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una parella que presumptament ha estafat diverses persones oferint un habitatge per llogar que mai arribaven a entregar, encara que s'hagués fet la reserva. Segons ha informat Europa Press, fins ara s'han trobat sis casos i els doblers que varen aconseguir enganant la gent ascendeix a 14.000 euros, encara que no es descarta que aquestes xifres ascendeixin.

El modus operandi dels detinguts consistia a llogar un immoble situat en un carrer d'Eivissa i difondre anuncis de lloguer respecte d'aquest habitatge com si fos seu a través de plataformes online. Quan tenien gent interessada, mostraven el pis i rebien la reserva. Cada vegada la parella donava un termini per entregar l'habitatge i les víctimes es queixaven i arribaven a anar al pis per demanar explicacions.

Per això, la parella va decidir anar-se'n aviat de l'illa i es va allotjar en uns apartaments de Benidorm. Tot i això, després d'obrir una investigació per aclarir els fets, el cos policial es va posar en contacte amb el grup de delinqüència econòmica de la comissaria de Benidorm. Així, la Policia va detenir els dos estafadors dijous passat.

stats