Societat 15/03/2020

Detenen un home al port de Palma amb 3,3 quilos de cocaïna en un camió

Se l'acusa d'un delicte contra la salut pública

Ara Balears
1 min

PalmaLa Policia Nacional i la Local de Palma han detingut un home de 44 anys que portava 3,3 quilos de cocaïna en un camió, en arribar en un ferri al port de Palma. Se l'acusa d'un delicte contra la salut pública, segons ha informat l'agència Efe.

La detecció de la droga va tenir lloc entorn de les 7.30 h d'aquest dissabte, a conseqüència dels controls policials que es duen a terme de manera periòdica a la zona portuària, als vehicles que arriben, amb agents de la Policia Nacional, Local i guies canins, segons ha detallat la Policia Nacional.

Els agents inspeccionaven els vehicles amb l'ajuda d'un ca i un guia caní i demanaven la documentació a diversos conductors quan un d'ells es va mostrar molt nerviós davant els agents. En inspeccionar la cabina del seu vehicle, varen localitzar una bossa de viatge i una maleta amb la cremallera tancada i assegurada amb un cadenat.

Quan un dels agents li va demanar que li donàs la clau per obrir la maleta, va manifestar que no sabia on era. En obrir la maleta, hi varen trobar tres paquets de forma quadrangular, embolicats en paper plastificat i premsat, d'una substància en pols que ha donat positiu en cocaïna.

stats