Societat 03/10/2022

Detenen un menor per agredir sexualment una companya d'institut a Mallorca

El jove va cometre el delicte en dos dies diferents i ara ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Mallorca un menor, de 14 anys, acusat d'agredir sexualment una companya a la sortida de l'institut, segons ha informat Europa Press. Els agents varen arrestar l'al·lot dimarts passat, després que la víctima denunciàs l'agressió a la direcció del centre escolar.

Fonts de la investigació han indicat que les agressions sexuals es varen produir en dos dies separats, el 12 i el 23 de setembre. El primer dia, el menor es va acostar a l'al·lota quan tornava a casa seva i la va acompanyar fins al domicili. Al portal, va començar a besar-la i tocar-la en contra de la seva voluntat, fins que ella va poder fugir i pujar a casa.

La segona vegada que va patir l'assetjament, l'al·lot va fer el mateix. La va seguir fins a casa seva i la va coaccionar per tenir relacions sexuals. Però un veí va aparèixer al portal i l'al·lota va fugir de nou. Aleshores, ho va comunicar a la família i a la direcció del centre escolar, des d'on varen telefonar a la Policia. Ara, el jove ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

stats