Societat 20/02/2020

Detenen un jove a Palma per agredir el seu pare amb un pal

El motiu de l'agressió va ser que el fill no trobava el seu mòbil

Ara Balears
2 min
Un policia local de les Illes Balears en una imatge d'arxiu. / GEMMA ANDREU

PalmaLa Policia Local va detenir aquest dilluns un jove de 25 anys per agredir amb un pal el seu pare, de 59 anys, a Palma. Segons la víctima i segons ha informat la Policia Local, el motiu de l'agressió va ser que el fill no trobava el seu telèfon mòbil.

Els fets varen tenir lloc a l'habitatge familiar i va ser el mateix pare qui va avisar el 092 del que havia succeït. Quan els agents de la Policia Local arribaren al lloc dels fets hi varen trobar la víctima amb sang en una cama. L'home va explicar que el seu fill l'havia agredit amb un pal perquè no trobava el seu telèfon mòbil i que, posteriorment, l'havia obligat a anar-se'n del pis i l'havia amenaçat de mort si tornava a entrar a l'habitatge.

Quan els agents varen pujar al pis en varen trobar la porta tancada perquè l'agressor havia rodat la clau per dins i no hi varen poder accedir. El jove va començar a insultar els policies i va exigir que baixassin al carrer i que només parlaria amb ells des del balcó.

Els agents varen accedir a les peticions del jove i varen baixar al carrer per intentar convèncer-lo que sortís de l'habitatge. Però, en comptes de tranquil·litzar-se, el jove va continuar insultant els agents i el seu pare. No tan sols això, sinó que també els va llançar un televisor des del balcó, que, afortunadament, no va ferir ningú.

Davant aquesta situació, els agents varen demanar reforços i, uns minuts més tard, varen aconseguir entrar a l'habitatge i varen poder detenir el jove, que no s'hi va resistir gaire. En el moment de la detenció, l'agressor duia un ganivet i unes tisores que els agents li varen retirar de manera immediata. Al jove, de 25 anys, se l'acusa d'un delicte de lesions i amenaces dins l'àmbit familiar.

stats