Societat 26/09/2020

Detenen un jove acusat d'agredir sexualment una al·lota de 18 anys a Campos

La Guàrdia Civil, a més, l'investiga per causar lesions a una amiga de la víctima

Ara Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaLa Guàrdia Civil ha informat aquest dissabte que dilluns va arrestar un jove de 21 anys a Campos com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una al·lota de 18 anys i de lesionar una amiga de la víctima l'11 de setembre. Segons el cos policial, els fets van ocórrer a la nit i, de moment, no han pogut aclarir si l'agressor i la jove es coneixien, tot i que la investigació continua en marxa.

Tot va començar quan el jove es va llançar sobre la víctima per empènyer-la cap a una zona apartada i poc il·luminada. Després de sentir els crits, una amiga de la jove es va dirigir cap al lloc dels fets. Una vegada allà, va intentar impedir els tocaments que l'home intentava amb l'agredida, però aquest també la va empènyer, la va tirar en terra i li va pegar diverses coces.

La Guàrdia Civil assegura que els fets van generar "alarma social" entre els veïns del poble, atès que va ser difós per les xarxes socials. Després d'iniciar una investigació, els guàrdies de Santanyí van prendre declaració als testimonis i víctimes i van aconseguir reconèixer el presumpte autor de l'agressió.

La detenció es va fer el dilluns 21 i, seguidament, va passar a disposició judicial. El Jutjat d'Instrucció 3 de Manacor va decretar-li allunyament del municipi de Campos i de les víctimes.

stats