Societat 06/09/2020

Detenen un home per intentar robar un cotxe a l'aparcament de l'aeroport de Palma

La Policia Nacional està cercant una altra persona, còmplice del robatori, que va aconseguir fugir

Ara Balears
1 min
Moment en què intentaven robar el cotxe.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home per intentar robar un cotxe a l'aparcament de l'aeroport de Palma. L'arrestat va intentar arrencar el vehicle empenyent-lo amb un altre cotxe, que conduïa un còmplice del robatori que va fugir.

Segons ha informat la Policia Nacional, un agent que operava a l'aeroport va observar com un vehicle era empès a cops per un altre cotxe a la sortida de l'aparcament. El policia va iniciar la persecució dels dos cotxes i un d'ells es va dirigir a gran velocitat cap a l'accés a l'autopista en direcció a Palma i va deixar l'altre aturat a la vorera.

Imatge de l'interior del cotxe que intentaven robar.

Els agents es van detenir al costat d'aquest vehicle i van comprovar que tenia fet un pont en el sistema d'arrencada. No obstant això, el cotxe no s'havia posat en marxa, raó per la qual l'altre turisme l'empenyia.

L'ocupant del cotxe robat, un home de mitjana edat amb antecedents policials, va ser detingut pel presumpte delicte de robatori del vehicle, mentre que els investigadors tracten de localitzar el seu còmplice.

stats