Societat 22/10/2020

Detenen un home que intentà agredir una dona amb un matxet a Palma

Els veïns de la zona evitaren l'atac i ajudaren a identificar l'acusat

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'EFE.

PalmaDetenen un home de 30 anys per temptativa d'homicidi i un delicte de lesions a una dona amb un matxet. Segons ha informat la Policia Local, a través d'un comunicat la baralla començà arran d'uns comentaris sexuals que el detingut dirigí a la neboda de la víctima i els veïns de la zona evitaren l'agressió quan l'acusat ja estava sobre la víctima amb intenció d'atacar-la.

Els fets varen ocórrer la matinada d'aquest dimarts quan el jove es dirigí a la neboda de la víctima amb intencions sexuals: "Que bona que estàs, et follaria ara mateix". Davant aquest comentari, la víctima pegà una bufetada a l'acusat i li recriminà la seva actitud. Segons ha detallat la policia en el comunicat, després de rebre la bufetada l'agressor va anar al seu cotxe i agafà el matxet amb intenció d'agredir a la dona.

Davant aquesta situació, la víctima i els seus acompanyants intentaren escapar-se corrent, però la dona caigué a terra i fou atrapada per l'agressor, que l'intimidava amb el matxet. Els veïns de la zona hi intervengueren i evitaren l'agressió, i tot seguit ajudaren la víctima a amagar-se mentre arribava la policia.

Un cop arribaren els agents, l'agressor es presentà com el salvador de la víctima i assegurà que havia estat ell qui havia evitat l'agressió, però que el suposat autor dels fets havia escapat. Els testimonis dels veïns, però, desmuntaren la versió de l'acusat, que fou detingut en aquell mateix instant.

stats