Societat 26/12/2020

Detenen dos homes que es feien passar per revisors del gas per robar a gent gran

Els acusats s'aprofitaven dels moments en què les víctimes els deixaven sols

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut dos homes, de 43 i 45 anys, que es feien passar per revisors del gas per robar a gent gran a Palma. Segons ha informat el cos policial, a través d'un comunicat, als dos detinguts se'ls acusa d'onze robatoris en els quals els presumptes revisors de gas robaven els objectes de valor i els doblers en efectiu que trobaven a la casa mentre la víctima no hi era.

Segons ha detallat la Policia Nacional, els detinguts es presentaven als domicilis de les víctimes (totes d'edat avançada) amb un carnet fals i les informaven que la seva instal·lació havia de passar una revisió obligatòria. Un cop ja eren dins l'habitatge, els detinguts aprofitaven els moments en què les víctimes els deixaven sols per robar. Un cop havien robat allò que trobaven, els acusats cobraven a les víctimes una tarifa per la revisió que, suposadament, havien dut a terme a la instal·lació de gas.

Les detencions formen part d'una operació policial en què l'objectiu és desarticular un grup de lladres que es fan passar per revisors del gas per accedir als domicilis de les víctimes. L'operació policial continua activa i el cos armat no descarta noves detencions.

stats