Societat 16/05/2022

Detenen un home per violència masclista, violació de domicili i amenaces a Son Ferriol

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut un home de 59 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència masclista, així com violació de domicili a l'habitatge del fill de la seva parella i amenaces a aquest i una veïna a Son Ferriol, Palma. Segons ha informat la Policia, els fets es van produir dissabte passat, a les 16.30 h, quan van començar a rebre telefonades a la sala del 091 que alertaven que un home estava amenaçant de mort amb un ganivet diverses persones que s'havien refugiat en un establiment del barri.

Quan els agents van arribar al lloc, la dona, el fill d'aquesta i un altre familiar, els van demanar ajuda perquè la seva parella havia anat al seu domicili i, després de discutir, havia clavat dos ganivets de cuina a la taula, a més de trencar un cendrer.

En aquell moment, la dona es va espantar i va cridar el seu fill, que es va encarar a ell. En un moment donat, l'home va agredir el seu fill i tots dos van forcejar, fins que el fill es va refugiar en un altre domicili. El detingut no va aturar i va intentar entrar al lloc, però una vegada que ho va aconseguir, els dos ja s'havien escapat del lloc i s'havien refugiat en un local.

Els policies van aconseguir interceptar l'home i el detingueren com a presumpte autor d'un delicte de violència masclista, violació de domicili i amenaces, i intervingueren tres ganivets.

stats