Societat 26/11/2020

Detenen un home que es feia passar per revisor del gas a Palma

Les víctimes de l'acusat eren dones d'edat avançada

Ara Balears
1 min
Tres agents de la Policia Nacional amb el detingut

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 40 anys que es feia passar per revisor del gas per robar i estafar a dones d'edat avançada a Palma. Segons ha explicat el cos policial, a través d'un comunicat, el botí de l'acusat era superior als 30.000 euros, entre doblers en efectiu i joies.

L'home es presentava als domicilis de les víctimes amb un carnet fals i informava les dones que la seva instal·lació havia de passar una revisió obligatòria. Un cop ja era dins l'habitatge, el detingut aprofitava els moments en què les víctimes el deixaven sol per robar els objectes de valor i el doblers en efectiu que trobava a la casa. A més, un cop havia robat allò que trobava, l'acusat cobrava a les víctimes una tarifa per la revisió que, suposadament, havia dut a terme a la instal·lació de gas.

Les investigacions dutes a terme per la Policia Nacional van destapar que el detingut havia fet feina, anteriorment, per una empresa que duia a terme aquestes revisions i s'aprofitava de l'experiència laboral adquirida per enganar les víctimes. A més, han descobert que l'acusat cridava a telèfons fixos de Palma a la recerca de la seva pròxima víctima i, un cop localitzava una dona d'edat avançada, l'informava de la suposada revisió.

El detingut ha passat a disposició judicial i se li ha decretat l'ingrés a la presó a l'espera del judici.

stats