Societat 15/07/2020

Las Policia Nacional ha detingut un home per pegar cops de puny i una coça al cap a la seva dona

Els agents el varen arrestar per un delicte de lesions i intent d'homicidi

Ara Balears
2 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaEls agents de la Policia Nacional varen detenir dilluns passat al barri de Son Cotoner un home de 55 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractament dins l'àmbit familiar cap a la seva dona, segons han informat en un comunicat. La parella duia set anys de matrimoni i només feia quatre dies que s'havia traslladat a aquell domicili.

A les 9.50 h va entrar una telefonada per la sala CIMACC del 091, on es comunicava que hi havia hagut una agressió d'un home cap a la seva parella, que li havia pegat una coça al cap. Quan els agents varen arribar al lloc dels fets, varen trobar l'home a l'escala de l'immoble i deia que havia tingut una discussió molt forta amb la seva parella i que estava esperant que li tornàs les seves pertinences per anar-se'n.

El moment en què la policia va entrar dins el domicili va trobar la víctima a terra amb una bassa de sang que envoltava el seu cap. La dona estava conscient i tenia cops visibles al braç i al cap. Segons un dels testimonis, l'agressor va sortir de la casa aquell mateix vespre amb el mòbil de la dona i amb 50 euros que també eren d'ella sense el seu consentiment.

Quan l'home va tornar, la víctima li va recriminar el que havia fet i varen començar a discutir. Segons han informat en el comunicat, el detingut va empènyer la dona per llançar-la a terra i li va pegar cops de puny a la cara, i quan aquesta va aconseguir aixecar-se, li va pegar una coça al cap i va caure. El detingut té antecedents policials, molts d'ells del mateix tipus, i la policia el va detenir com a presumpte autor d'un delicte de lesions i intent d'homicidi.

stats