Societat 03/01/2021

Detenen un home a Palma per cultivar marihuana en un pis llogat que es va incendiar

Els fets varen succeir el 31 de desembre i el detingut, de 34 anys, està acusat d'un delicte contra la salut pública

Ara Balears
1 min
Una de les habitacions on hi havia les plantes de marihuana.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 34 anys per cultivar marihuana en un pis que tenia llogat, on es va cremar una habitació per la sobrecàrrega de la xarxa elèctrica que utilitzava per mantenir la plantació, segons ha informat el cos policial en un comunicat.

Els fets varen succeir el 31 de desembre a les 20.30 h, quan els Bombers varen haver d'anar a l'habitatge del barri de Son Cladera per apagar l'incendi. Després d'extingir-lo, els agents varen veure que hi havia indicis que l'habitació on s'havien iniciat les flames s'utilitzava per cultivar la droga.

Davant d'aquesta sospita, varen escorcollar la resta de la casa i varen trobar que dins dues habitacions hi havia 110 plantes, a més dels estris necessaris per cultivar-la com tubs de ventilació i focus d'il·luminació.

El propietari de la casa els va explicar que la tenia llogada i va assegurar que no tenia cap coneixement del que feia el detingut dins l'habitatge. Finalment, els agents varen detenir l'home, acusat d'un delicte contra la salut pública.

stats