Societat 13/04/2022

Detenen un home a Maó per abusar sexualment d'una dona en un bar de copes

El detingut estava sent investigat per un fet de característiques similars

Iván Martín
1 min
Agents de la Policia Nacional patrullant.

MAÓLa Policia Nacional ha detingut un home de 53 anys a Maó que va intentar abusar sexualment d'una dona en un bar de copes. Els fets van succeir divendres passat, quan una dona va sortir a prendre unes copes a un bar de Maó i va coincidir amb diferents persones conegudes, tot i que els presumptes abusos sexuals es van produir en un altre local, on van anar posteriorment per continuar amb la festa.

Després d'unes hores, la dona es va quedar a soles en un local amb l'home, que aprofità per abordar-la i fer-li petons al coll i diversos tocaments. La víctima va aconseguir escapar i va entrar a un altre bar de la zona per demanar ajuda. Una vegada avisades les autoritats, una patrulla de la Policia Nacional es va personar per prendre declaracions i detenir l'individu, imputat per un presumpte delicte d'abús sexual.

D'altra banda, es va traslladar la víctima a un centre sanitari per sotmetre-la a una valoració mèdica. El detingut estava sent investigat per un fet de característiques similars ocorregut el passat 29 de març en aquesta mateixa localitat.

stats