Societat 10/05/2020

Detenen un home per despullar-se i amenaçar un policia a Eivissa

En total, s'han detingut 13 persones a les Balears aquest dissabte

Ara Balears
2 min
La Policia Nacional demana col·laboració per trobar a la dona desapareguda en 2018

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 53 anys a Eivissa per despullar-se i amenaçar un policia a la via pública, segons ha informat en un comunicat. L'home era al carrer de manera injustificada i quan va veure els agents va començar a córrer per fugir. Una vegada que els agents el varen interceptar, l'home els va increpar i amenaçar mentre es despullava enmig del carrer. Davant la falta de col·laboració, els agents el varen arrestar. Aquesta és només una de les tretze detencions que s'han produït durant dissabte a les Balears. En total han estat deu a Mallorca, dues a Menorca i una a Eivissa.

A Menorca, la Policia Nacional va sorprendre la matinada passada dues joves de 18 anys que tornaven d'una festa d'aniversari on havien begut. Els agents varen posar-los la sanció corresponent, però una d'elles va reaccionar de manera agressiva i es va negar a identificar-se, per la qual cosa la varen detenir. Mentrestant, a Ciutadella, els agents varen detenir una altra jove de 22 anys, després de sorprendre-la celebrant una festa en un domicili on hi havia més persones. La policia li va demanar la identificació i ella va intentar fugir. Finalment, la policia la va detenir.

A Mallorca, la Guàrdia Civil de Sóller va detenir aquest dissabte de matinada un home que deambulava per la via pública i, en veure els agents, va intentar fugir. Instants després el varen poder agafar, però s'hi va continuar resistint. A Pollença també varen sorprendre un home que era al carrer sense una causa justificada i, com que ja l'havien denunciat en cinc ocasions, el varen arrestar.

D'altra banda, la Policia Local de Llucmajor va interceptar ahir a la nit un conductor que circulava en un vehicle al costat d'un altre home per la zona de l'Arenal. Tots dos anaven a la part davantera sense fer ús dels elements de protecció sanitària. Varen explicar que venien de visitar uns amics i, com que tenien diverses propostes de sanció, els varen detenir. Per part seva, la Policia Local de Manacor va arrestar ahir a la nit un ciutadà de 39 anys amb tres denúncies anteriors perquè era a la via pública sense causa justificada al costat de quatre persones més. A Palma han detingut cinc persones més per incomplir el confinament.

stats