Societat 02/06/2021

Detenen un home a Andratx per provocar un incendi a casa seva i agredir un policia local

Els fets varen tenir lloc aquest dilluns a la nit

ARA Balears
1 min
Un policia local de les Illes Balears.

PalmaLa Policia Local d'Andratx ha detingut un home que va provocar un incendi al seu habitatge. Els fets varen tenir lloc el dilluns a la nit al camí des Vinyet. A més, l'arrestat va agredir un dels agents municipals, segons ha informat l'agència Efe.

Segons les primeres investigacions, l'home va provocar l'incendi de casa seva amb benzina. Minuts després, el varen trobar en estat d'embriaguesa als voltants del domicili. La Policia Local ha explicat que, en contactar amb el detingut i tractar de fer els primers esbrinaments, es va posar agressiu i va agredir un dels policies, per la qual cosa finalment va ser arrestat. Segons han apuntat fonts de la investigació, no és la primera vegada que l'arrestat protagonitza successos similars.

Per altra banda, els Bombers de Mallorca han destacat que en l'extinció del foc varen participar efectius del parc de Calvià, que es varen mobilitzar al voltant de les 22.30 hores del dilluns. Les flames varen afectar principalment el menjador de l'habitatge i al mobiliari i va obligar a desallotjar alguns veïns. A més, una dona de més de 80 anys va haver de ser atesa per una crisi d'ansietat.

stats