Societat 09/03/2022

Detenen un home de 60 anys per assetjament a una jove a Palma

L'acusat va perseguir la víctima durant tres mesos

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 60 anys acusat d'assetjament a una dona a la qual va perseguir fins al seu lloc de feina de manera continuada durant tres mesos. Segons ha informat el cos policial, a través d'un comunicat, la jove va denunciar que, com a mínim, dues o tres vegades cada setmana agafava el mateix bus que ella a Alcúdia per viatjar cap a Palma, l'assetjava i en algunes ocasions es feia tocaments per damunt els calçons mentre la mirava fixament.

Els agents reberen la denúncia del propietari d'un bar de Palma que els informà que una jove s'havia vist obligada a "amargar-se" al seu establiment davant la por que tenia per l'home que l'estava seguint des de feia temps. Un cop els agents arribaren al lloc, parlaren amb la jove i veieren que estava molt nerviosa, plorava i tenia molta por.

La víctima va contar que durant aquests tres mesos havia provat de canviar de rutes per anar a la feina o d'horaris per descobrir si realment la seguia a ella, però fes la ruta que fes sempre tenia l'home seguint-la de molt a prop.

Després de parlar amb la jove i recollir la denúncia, intentaren localitzar l'home, però no ho aconseguiren. Poc després, però, l'acusat tornà a visitar el lloc de feina de la víctima i una de les treballadores va avisar els agents, que acudiren a l'establiment i el varen detenir. Ara l'home s'enfronta a un delicte de coaccions per assetjament.

stats