Societat 21/03/2021

Detenen dues persones a Sant Antoni per tenir 27 plantes de marihuana en una casa

Els arrestats estan sota disposició judicial per un presumpte delicte contra la salut pública per conrear cànnabis

ARA Balears
1 min
Marihuana. REUTERS

La Policia Local ha detingut dues persones i ha confiscat fins a 27 plantes de marihuana en un habitatge de la zona de Can Tomàs, al municipi eivissenc de Sant Antoni. Els arrestats estan ara sota disposició judicial per un "presumpte delicte contra la salut pública per conrear marihuana". A l'habitatge s'han trobat també set pots de vidre amb anotacions, una bossa de plàstic i una altra de paper que ja tenia la marihuana preparada dins per ser consumida o venuda. Així ho ha explicat en un comunicat l'Ajuntament de Sant Antoni.

En total, els agents varen trobar 1.800 grams de fulla verda de cànnabis sativa i 650 grams secs. Les detencions es varen fer divendres, quan una patrulla feia actuacions de prevenció per la zona de Can Tomàs. Els agents varen veure les portes d'una casa obertes i s'hi varen acostar per comprovar si s'estava cometent algun tipus de delicte.

En entrar-hi, varen veure una gran quantitat de plantes de cànnabis i, després d'identificar-ne els inquilins, varen descobrir tot el cultiu i els recipients per al consum o venda. Els detinguts varen col·laborar en tot moment amb la Policia Local i varen lliurar la droga de manera voluntària.

stats