Societat 27/11/2020

Detenen una dona per maltractament i violació de domicili a Palma

L’acusada va escalar la façana de la casa de la seva parella

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional va arrestar aquest dijous una dona de 28 anys i origen colombià com a presumpta autora d’un delicte de danys, violació del domicili i maltractament en l’àmbit familiar cap a la seva parella. Els fets varen ocórrer a les 6.15 hores d’ahir al barri de Son Cotoner, on es varen desplaçar diversos agents arran d’una disputa familiar.

En arribar-hi, els agents varen entrevistar l’home víctima de l’agressió, que va declarar que havia mantingut una discussió amb la seva parella a casa d’ella i que va decidir tornar al seu domicili quan va veure que estava molt alterada. A continuació va veure com l’agressora escalava per la façana per accedir al balcó i entrar a la casa.

Una vegada a l’interior, la dona va agredir la seva parella i va causar diversos danys a la casa. Poc després, se'n va anar i, en partir, va donar un cop a la moto de la víctima i en va rompre el mirall retrovisor.

Amb la versió de l’agredit, els agents varen anar a casa de l’acusada per arrestar-la. De fet, no era la primera vegada que la dona escalava per la façana de la casa de la seva parella. Ja va ser detinguda per aquests fets el 16 de juliol d’enguany com a presumpta autora d’un delicte de maltractament en l’àmbit familiar.

stats