Societat 12/07/2021

Detenen una dona a Ciutadella per robar a casa d'una persona major i malalta

Aconseguí fugir, inicialment, amb una caixa forta que encara no s'ha trobat

Iván Martín
1 min
La Policia Nacional no descarta noves detencions.

CiutadellaLa Policia Nacional de Ciutadella ha comunicat aquest dilluns la detenció d'una dona de 39 anys per robar amb violència a una persona major i malalta. Els fets van tenir lloc la matinada del dissabte, quan uns agents del cos policial van detenir una dona de nacionalitat espanyola, i li imputaren un delicte de robatori amb violència.

La detinguda va entrar a casa de la víctima a través de la finestra de la seva habitació, mentre que es trobava dormint. Una vegada la persona major es va despertar, la dona intentà fugir per la mateixa finestra amb una caixa forta, però la víctima aconseguí agafar-la. En aquell moment, la dona va començar a clavar-li un objecte punxegut impactant en diverses ocasions en el pit de la víctima i a l'ull. L'autora del robatori va escapar amb la caixa forta, tot i que en la seva fugida fou interceptada durant uns segons per la filla de la víctima que vivia al pis de dalt i que es va despertar pels seus crits. Finalment, va fugir amb un vehicle que conduïa un home.

La víctima va reconèixer l'autora en el moment dels fets, ja que ambdues famílies es coneixien des de feia anys. La Policia Nacional arribà al lloc del sinistre i va localitzar la dona quan es disposava a entrar en el seu domicili. La investigació continua oberta, amb l'objectiu d'identificar el conductor del vehicle i recuperar-ne la caixa forta.

stats