Societat 22/11/2021

Detenen una dona a Ciutadella per abandonar el seu fill de tres anys

Un veí va alertar de la presència d'un nin al carrer, descalç i amb pijama

Iván Martín
1 min
Agents de la Policia Nacional.

CIUTADELLALa Policia Nacional ha detingut a Ciutadella una dona de 41 anys per abandonar el seu fill de tres anys. Els fets varen succeir a les 2 h de dissabte, quan una trucada d'un veí al 091 va alertar de la presència d'un nin deambulant pel carrer, descalç i amb pijama. Estava perdut i cercant els seus pares.

El veí que se'l va trobar va interpretar que estava perdut perquè en veure'l li cridava "papà" i se li va tirar en braços. Després d'interactuar amb el menor, agents de la Policia Nacional varen localitzar la porta d'accés a l'habitatge i un petit forat per on suposadament el nin es va escapar. A l'interior de l'immoble no hi havia ningú i els agents decidiren traslladar el menor a les dependències policials. Segons el testimoni d'una veïna, no era la primera vegada que s'havien produït fets similars.

Passades dues hores, la mare de la criatura va aparèixer a la comissaria i va justificar la seva absència perquè va anar a cercar les claus de la feina. La Policia Nacional li imputa un presumpte delicte d'abandonament del menor. A més, s'ha transferit el cas a la Fiscalia de Menors.

stats