Societat 14/10/2021

En llibertat provisional l'autor de l'atropellament mortal d'un ciclista de 17 anys a Consell

El jove va ingressar amb un politraumatisme greu a l'hospital Son Espases, on ha mort aquest matí a les 10.30 h

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaEl Jutjat d'Instrucció Número 3 d'Inca en funcions de guàrdia ha deixat en llibertat provisional el presumpte autor d'un atropellament d'un ciclista de 17 anys a una carretera de Consell, un home de 26 anys, el qual va arrestar la Guàrdia Civil dimecres. Els fets varen tenir lloc dimarts a les 20.50 h al quilòmetre 2 de l'Ma-2022, quan un cotxe va colpejar el jove, que conduïa una bicicleta. A conseqüència, la víctima va patir un politraumatisme greu, del qual no es va poder recuperar, i ha mort aquest matí a les 10.30 h a l'hospital Son Espases.

En rebre el cop, el ciclista va caure a terra i quedà malferit a la carretera, i el conductor va fugir del lloc de l'accident. Arran dels fets, agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil varen iniciar una investigació per identificar el conductor responsable de l'accident. Com a resultat, dimecres varen poder identificar i localitzar el presumpte autor dels fets.

L'home, de 26 anys, està acusat d'un delicte d'abandonament del lloc de l'accident i de lesions greus per imprudència. Una vegada ha conclòs la investigació, la Guàrdia Civil ha destacat la col·laboració ciutadana com a punt clau per la ràpida identificació del conductor del vehicle.

stats