Societat 27/11/2019

Detenen a Ciutadella un any més tard un home implicat en la mort de la seva dona

En un primer moment, la investigació es va centrar en la hipòtesi d’un accident

Ivan Martín
1 min
El cadàver de la dona va aparèixer a l'interior d'una nau industrial situada en el polígon de Ciutadella.

CiutadellaLa Policia Nacional ha anunciat la detenció aquest dimecres d’un home a Ciutadella per la implicació en la mort de la seva dona el passat 18 de juny de l’any 2018. Es tracta d’un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i d’origen veneçolà, que localitzà el cos de la seva dona sense vida, de 36 anys, a l’interior d’un jacuzzi en una nau industrial del polígon de Ciutadella.

En un primer moment, la investigació es va centrar en la hipòtesi d’un accident, atès que presumptament la víctima es quedà adormida en el jacuzzi, tal com explicà el seu marit als serveis d’emergència en el mateix lloc dels fets. Després de diverses investigacions, la Policia Nacional considera que la mort no va ser accidental i que el seu marit està involucrat en el presumpte assassinat. L’autor tenia antecedents per maltractaments cap a la seva dona, quan aquests residien a Barcelona i posteriorment a Menorca. En una ocasió, fins i tot, la víctima va requerir una intervenció quirúrgica a causa de les lesions patides.

A més, Veneçuela demanà l’extradició del presumpte autor per un delicte d’homicidi contra la seva parella anterior en aquest país. Com que el detingut era espanyol, l’extradició es va denegar i actualment es troba en una presó de la Península a l’espera de ser jutjat a l’estat espanyol. Amb el detingut aquest dimecres a Menorca s’ha fet la nova imputació i aviat passarà a disposició judicial.

stats