Societat 29/07/2019

Detenen a Ciutadella un home de 25 anys per agredir la seva parella i un nadó

Un ciutadà cridà al 112 després de veure els afectats plorant a la via pública

Iván Martín
1 min
La víctima i el seu fill van passar reconeixement mèdic abans d'interposar la denuncia.

CiutadellaLa Policia Local de Ciutadella i la Policia Nacional han detingut un home de 25 anys a Ciutadella, com a presumpte autor d’una agressió a la seva parella de 23, ambdós de nacionalitat colombiana. Segons el relat de la Policia Local, un ciutadà cridà al 112 després de veure una dona plorant amb un nadó d’un any en braços. La presumpta víctima afirmava que havia estat agredida per la seva parella i assegurava que l’home li va proliferar una empenta, ocasionant la caiguda a terra del menor.

Després de personar-se en el domicili de la parella i constatar que el pany de la porta estava mig trencat per un cop del presumpte agressor, els agents de la Policia Local varen acompanyar la dona i el seu fill al centre de Salut del Canal Salat de Ciutadella per passar un reconeixement mèdic.

A continuació, la presumpta víctima denuncià davant la Policia Nacional l’agressió de la seva parella, provocant la detenció de l’individu per un delicte masclista i familiar. En el moment de la detenció, l’home es trobava a l’interior del seu domicili.

stats