Societat 08/11/2019

Detenen un home per abusar sexualment de la filla de la seva parella a Palma

Van ser els metges que van informar del presumpte abús després que la mare dugués la seva filla a l'hospital per dolors a la zona genital de la nina

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest dijous un home de 33 anys per un delicte d'abusos sexuals a la filla de la seva parella. Segons han informat en un comunicat, la mare va anar al pediatre de la menor de 13 anys per recollir els resultats per un problema a la zona genital de la menor.

En aquest moment, el facultatiu va informar la mare que els problemes que tenia no eren propis de la seva edat, a més de les manifestacions de la menor, i van arribar a la conclusió que aquestes lesions eren producte que la parella sentimental de la seva mare abusava de la menor.

Els serveis sanitaris van activar el protocol i n'avisaren la Policia Nacional. Una vegada que els agents van tenir coneixement dels fets, van acudir a l'hospital per corroborar-ho i procedir a la detenció del presumpte autor. El van acusar d'un delicte d'abusos sexuals a una menor i el posaran a disposició judicial en les pròximes hores.

stats