Es detecten set casos nous de covid-19 a les Balears i tres persones superen la malaltia

Actualment hi ha 143 casos actius de SARS-CoV-2, quatre més que aquest dilluns

La Conselleria de Salut i Consum ha informat aquest dimarts que s'han detectat set casos nous de covid-19 a les Balears i que tres persones més han superat la malaltia. Això significa que actualment hi ha 143 casos actius de SARS-CoV-2, quatre més que aquest dilluns.

En total, a les Illes s'han registrat 2.316 casos de persones contagiades, 1.946 de les quals s’han curat. Tot i això, seguint amb els nous criteris de comptabilització del Ministeri de Sanitat, que exclouen les 105 serologies positives anteriors a l’11 de maig, s'han notificat 2.211 casos a les Illes. 

El Servei de Salut, per la seva banda, ha informat que aquest dimarts hi ha 120 persones ateses per coronavirus, i, d'aquestes, 25 estan en atenció hospitalària (8 a l’UCI) i 95 a Primària. Per illes, a Mallorca hi ha 18 persones hospitalitzades, set de les quals es troben en unitats de cures intensives. A Menorca no queda cap persona hospitalitzada al Mateu Orfila i cinc estan ateses en el seu domicili. A Eivissa són set les persones hospitalitzades, una de les quals és a l’UCI. A més, hi ha quatre casos confirmats que tenen un seguiment domiciliari. 

Quant a la situació a les residències de gent gran, els centres no han notificat cap cas nou de contagi ni entre els usuaris ni entre els treballadors. A les residències per a persones amb discapacitat no hi queda cap cas actiu: els 36 usuaris afectats han superat la infecció, així com els 20 treballadors.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF