Els detalls del vestit de novia de Mery Perelló signat per Rosa Clará

La firma catalana ha fet públic l'esbós del disseny

La dissenyadora catalana Rosa Clará ha fet públic l'esbós del vestit que va portar Mery Perelló durant el seu enllaç amb el tennista Rafel Nadal. El disseny es caracteritza per la senzillesa i les  línies delicades.

El cos del vestit -amb escot de tipus caixa i màniga llarga- està confeccionat a partir d'encaix francès, inspirat en el moviment artístic Art Déco i compost per motius gràfics i florals. El brodat ha estat "elaborat a mà de manera meticulosa amb micropedreria incrustada al dibuix", informa la firma a través del seu blog.

Per altra banda, la falda del vestit és de tall 'evasé', és a dir, més estreta a la cintura i eixamplada al llarg de les cames. Aquesta secció està confeccionada en crepé de seda natural i "incorpora una sobrecoa extraïble", afegeixen des de Rosa Clará. Perelló va acompanyar el conjunt amb un vel de tul en seda també natural.

La dissenyadora assegura, segons la firma, sentir-se "molt afortunada d'haver conegut Mery i haver dissenyat el seu vestit de novia", i afegeix que sent "un cert vertigen, atès que es tracta d'un casament de repercussió internacional". De la seva relació amb la novia, Clará destaca "la connexió immediata", igual que amb la seva mare i amb la mare i la germana de Rafel Nadal. "És una família extraordinària i ha estat molt fàcil col·laborar-hi", apunta.

Rosa Clará també es va encarregar d'elaborar el segon vestit de Perelló, el qual va portar durant la festa posterior a la cerimònia. La marca no ha fet públiques encara les imatges d'aquesta segona peça.

Del vestit de novii del tennista encara no se'n coneixen els detalls. Tot i això, s'ha pogut saber que va ser dissenyat per l'italià Brunello Cucinelli. L'empresari ha estat catalogat com a dissenyador filòsof perquè té com a inspiració de les seves creacions personatges com Gianni Agnelli i John F. Kennedy Junior.

Imatges dels convidats a les noces de Rafel Nadal i Xisca Perelló

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF