Societat 05/09/2018

Destrueixen un tram de la paret de l'antic Llatzeret per fer-hi una entrada de pàrquing

L'associació ARCA ha denunciat aquest fet i ha demanat contundència per part de les organitzacions contra els responsables

Maria Catany
1 min
Destrueixen un tram de la paret de l'antic Llatzeret per fer una entrada de pàrquing

PalmaL'associació ARCA s'ha sumat a les denúncies que ja han presentat l'Associació de Veïns del Terreno - Bellver per la "destrucció" d'una part de la paret del Llatzeret, bé patrimonial de Palma, per construir-hi l'entrada d'un pàrquing.

Aquesta paret forma part de la història de la ciutat, ja que era una paret d'esquena d'ase, una resta històrica del que fou l'antic Llatzeret, construït al segle XVII. I precisament ha estat un tram d'aquesta paret la que ha estat alterada per dur-hi a terme unes obres "que segurament no són legals", segons informa ARCA en el seu comunicat, per poder accedir a una zona d'aparcament.

ARCA ha considerat "inacceptable aquest atemptat contra el patrimoni cultural de la Ciutat" i per aquest mateix motiu ha demanat a l'Ajuntament de Palma i al Consell de Mallorca "una inspecció tècnica per determinar el grau de destrucció que ha patit un tram de paret d'esquena d'ase".

A més, ha demanat que es paralitzin les obres que estiguin en marxa per obrir "un expedient sancionador al responsable d'haver atemptat contra el patrimoni cultural".

stats