El nin de 5 anys de Calvià és a Alemanya amb la seva mare des de novembre

Fonts de la recerca sospiten que es tracta d'un segrest parental per part de la mare

El nin de 5 anys desaparegut a Calvià és des de novembre a Alemanya amb la seva mare, fet que coneixia el pare, que ha tingut algun contacte amb ells, segons han informat a Efe fonts de la recerca.

Interior alerta de la desaparició d'un nin de cinc anys a Calvià

La mare, de nacionalitat alemanya i resident a Espanya, va partir el 26 de novembre de 2018 al seu país amb el nin, Samuel Benjamin de Vries, i des d'aquell dia ella ha tingut contacte amb el pare, amb qui manté un règim de custòdia compartida.

No obstant això, el pare –de nacionalitat espanyola– en va denunciar el 10 d'abril la desaparició davant un jutjat d'instrucció de Palma, que ha demanat a la Guàrdia Civil que investigui.

A través de l'Europol, l'institut armat tractarà de contactar amb la mare per esbrinar si el nin està bé, si va a escola i com és la seva vida diària, per donar-ne compte al jutge, que determinarà què s'ha de fer  amb aquesta situació.

Dijous, el Ministeri de l'Interior va alertar de la desaparició de l'infant i fonts de la recerca sospiten que es tracta d'un segrest parental per part de la mare. 

EDICIÓ PAPER 21/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF