Societat 10/06/2021

Desmantellen dos punts de venda de droga en el Polígon de Llevant a Palma

La Policia Nacional ha detingut sis persones, dos homes i dues dones, durant l'operació

ARA Balears
1 min
Material confiscat durant els registres domiciliaris.

PalmaLa Policia Nacional ha desmantellat dos punts de venda de droga en el Polígon de Llevant, a Palma, que estaven dirigits per dos clans. Segons ha informat el cos policial en un comunicat, han detingut sis persones, tres homes i tres dones d'entre 22 i 56 anys, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de droga i tinença il·lícita d'armes.

La investigació es va iniciar arran d'informacions i queixes procedents de veïns que alertaven d'un trànsit inusual de joves, així com d'un increment del consum de marihuana i haixix en el barri. Els agents van dur a terme diverses gestions i comprovaren que al lloc acudien joves per comprar substàncies estupefaents. Varen localitzar dos punts de venda de droga que estarien dirigits per dos clans: el 'clan del Melillo' i el 'clan del Paisano'.

Tot i que els dos clans actuaven per separat, els agents van comprovar que mantenien una relació conjuntural i que es garantien el subministrament de drogues per garantir la seva disponibilitat.

Els registres els varen dur a terme el dimarts passat i van aconseguir desmantellar els dos punts de venda. En un dels domicilis varen trobar una plantació de marihuana amb unes 60 plantes i a l'altre els detinguts van intentar desfer-se de la droga tirant-la per la finestra, però els agents la van poder recuperar. A més, van trobar dues armes de foc, munició i doblers en efectiu.

stats