Societat 17/12/2019

Desmantellen un punt de venda de droga a Pere Garau

La Policia Nacional i la Policia Local han detingut dues persones per un delicte de salut pública

Ara Balears
1 min
Material sostret per la Policia Local i la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local, ha desmantellat un punt de venda de droga al barri de Pere Garau de Palma. Segons informa el cos de seguretat, es tractava d'un punt molt actiu, al qual arribaven cada dia desenes de persones. Arran de les investigacions, han pogut detenir dues persones per un delicte de salut pública.

Les actuacions es varen iniciar arran de diverses queixes veïnals, que alertaven de l'arribada de nombroses persones alienes al barri al punt de venda per adquirir substàncies estupefaents. A més, algunes consumien al carrer i provocaven baralles entre compradors i venedors.

Juntament amb les detencions, la Policia Nacional i la Policia Local varen intervenir diverses substàncies estupefaents, doblers en metàl·lic, eines per a la manipulació i el tractament de les substàncies i armes de grans dimensions. Entre aquestes destaca un matxet de més de 30 centímetres de longitud l'ús el qual, segons la Policia Nacional, "podria comportar greus conseqüències per a la integritat de les persones".

stats