Societat 22/11/2020

Desmantellen un punt de droga en un centre d'estètica de Palma

La Policia Nacional ha detingut dues persones durant l'operatiu, que han batejat com Arión

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'EFE.

PalmaLa Policia Nacional i la Policia Local de Palma han desarticulat un punt de venda de droga en un centre d'estètica del barri de Son Gotleu, segons ha informat Efe. Els agents han detingut la dona (de 42 anys) que regentava l'establiment i l'home (de 40) que transportava les substàncies estupefaents. Els cossos policials han batejat l'operació amb el nom d'Arión.

Segons la Prefectura Superior de la Policia Nacional de les Balears, havien rebut una "allau d'informacions procedents dels veïns" de Son Gotleu, que varen alertar fa setmanes que s'hi venia marihuana i heroïna. Les primeres requises van confirmar les informacions i després la policia va començar l'operació Arión. Els agents van fer seguiments i vigilàncies discretes que van permetre localitzar el lloc de venda, que es publicitava com a centre d'estètica.

Amb aquestes accions de vigilància, van veure que els clients no sol·licitaven tractaments d'estètica, sinó que podien estar comprant drogues. També van comprovar que el punt de venda era abastit per un home que anava de manera periòdica en patinet elèctric o en bicicleta. La detenció dels dos acusats es va fer divendres vespre i hi van participar una quinzena d'agents de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), el Grup II d'Estupefaents de la UDYCO i una unitat especialitzada de la Patrulla Verda de la Policia Local de Palma.

Els agents hi van trobar marihuana i una substància rocosa de color marró "amb aparença d'heroïna", explica el cos. També doblers en efectiu i diversos elements per tractar les drogues. A banda d'això, la dona que duia el local venia aliments, begudes alcohòliques i venda de tabac sense permís, motiu pel qual es van aixecar diverses actes administratives.

stats