Societat 18/11/2020

Desmantellen el principal grup subministrador de marihuana de Palma

La Policia Nacional ha detingut quatre persones per un delicte contra la salut pública i un altre per frau del fluid elèctric

Ara Balears
1 min

PalmaCop policial contra el narcotràfic a diferents barriades de Palma. La Policia Nacional ha detingut tres homes i dues dones a Ciutat del principal grup que subministrava marihuana a diferents narcotraficants de Palma, segons ha informat el cos policial en un comunicat.

Després de fer diferents investigacions, els agents varen poder esbrinar que hi havia un centre de distribució de marihuana que venia a l'engròs aquesta substància a venedors que es dedicaven a vendre-la als consumidors de la ciutat.

En total, han desmantellat dues plantacions amb "una infraestructura sofisticada" on hi havia 350 quilos de plantes i 12 quilos de cabdells preparats per a la distribució. A més, les quatre persones han estat detingudes per un delicte contra la salut pública i un altre per frau del fluid elèctric.

Segons la Policia Nacional, hi havia una persona que estava al capdavant de les plantacions i "no assumia cap risc" perquè rebia ajuda de persones que vivien allà i es dedicaven a cultivar i vigilar el cultiu.

stats