La desena edició de Rata Market tanca amb rècod d'assistència

Més de 9.000 persones han passat aquest cap de setmana per l'antic Parc de Bombers de Palma

La desena edició del Rata Market especial de Nadal ha tancat aquest diumenge amb un rècord d'assistents. Més de 9.000 persones han passat aquest cap de setmana per l'antic Parc de Bombers de Palma. El mercadet de Nadal ha reunit més de 65 artesans i nombroses activitats culturals per a tots els públics. Totes les activitats programades han tingut molt bona acollida. 

"Estam molt contents que la gent aposti per un altre tipus de consum i que aquest Nadal hi hagi molta gent que hagi decidit regalar art, disseny i artesania", ha assenyalat Miquel Ferrer, un dels organitzadors del Rata Market. 

El Rata Market va obrir les portes el dissabte 15 de desembre a les 10.30 h a l'antic Parc de Bombers del polígon de Son Castelló de Palma amb la presència de més de 65 paradetes d'artesans i activitats culturals i lúdiques per a tots els públics, i ha tancat aquest diumenge a les 20.30 hores. Milers de persones han passat per les instal·lacions de Rata Market, amb més de 800 metres quadrats que han acollit una acurada selecció de productes d'art, artesania i disseny.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF