Societat 07/01/2022

Desembarquen a Palma 15 persones després de donar positiu per covid-19 en un creuer

El brot a l''MSC Grandiosa' afecta, per ara, 150 passatgers

ARA Balears
1 min
Fotografia d'arxiu.

PalmaQuinze persones han desembarcat aquest matí al port de Palma després d'haver donat positiu en coronavirus en el creuer MSC Grandiosa. L'embarcació va sortir de Marsella el 28 de desembre amb 5.000 passatgers i 150 viatgers varen donar positiu en les proves diagnòstiques fetes a Gènova.

Segons ha informat Europa Press, entre els que han arribat a Ciutat hi ha creueristes i tripulació. Quatre d'aquests són residents a Mallorca i, per tant, podran fer l'aïllament a casa seva, mentre que els altres 11 han estat traslladats a l'hotel pont.

Sanitat Exterior ha assegurat que els positius confirmats són asimptomàtics o amb simptomatologia lleu. Cap d'ells ha necessitat hospitalització. L'Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha declarat que "no estava previst que l'MSC Grandiosa desembarcàs aquest divendres al port de Palma". "Ha estat un fet excepcional", ha afegit.

Cal dir que no és la primera vegada que passa aquesta situació. A l'estiu, un megacreuer que feia la ruta entre Itàlia i el Carib va haver d'aturar a Palma amb cinc tripulants que havien donat positiu en covid-19. En aquell cas, varen fer quarantena en una clínica privada de l'illa.

stats