Desarticulen una banda que traficava amb speed a Mallorca

La Policia Nacional ha detingut nou persones que introduïen i venien droga sintètica a l'illa

La Policia Nacional va arrestar entre dimecres i divendres de la setmana passada nou persones –sis homes i tres dones, d'entre 33 i 53 anys– a Mallorca i Barcelona en una operació policial contra una banda que es dedicava a introduir i vendre droga sintètica a l'illa, segons ha informat el cos policial aquest dijous. Segons especifiquen en un comunicat, comercialitzaven la droga a través de traficants per al consum a festes il·legals.

Després de mesos d'investigació, els agents varen detectar com un dels membres de l'organització viatjava regularment a Barcelona i tornava pocs dies després a Mallorca. En un dels trajectes, els agents el varen aturar al port de Barcelona, moment en què li varen requisar un quilo de speed, que duia entre els seus efectes personals.

Una vegada el varen arrestar, la Policia Nacional va obrir un dispositiu per detenir la resta de membres de la banda. Per això, va fer tres escorcolls: dos a Manacor i un a Alcúdia. En total, varen confiscar prop d'11 quilos de plantes de marihuana i eines per manipular i envasar la droga.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF